top of page

Relax individueel

EXPRESS COLLECTIE

Doe NU je voordeel en geniet van een cadeau van 21% BTW !!!

Een grote collectie uiterst ontspannende en comfortabele relaxen. De relaxen zijn toonaangevend op het gebied van functionaliteit, ergonomie en integratie in huis.

Alle modellen zijn standaard wat de afmetingen betreft, en leverbaar in een ruime keuze aan stoffen en leder. 

Mogelijk met accu - elektrisch verstelbare hoofdsteun - zero gravity kantelfunctie - lift opstahulp...

Een overzicht van onze TOPPERS :

ALPHA

Contrast is een essentieel element bij dit model, waarbij de prachtige houten zijpanelen in elke kleur het beste naar voren kunnen brengen. Deze 3-motorige relaxfauteuil beschikt over een elektrisch verstelbare rugleuning en voetsteun, handmatig verstelbare hoofdsteun én de hartbalanspositie!

De hartbalansfunctie plaatst de voeten in een denkbeeldige horizontale lijn met het hart. Dit ontlast de bloedsomloop en nodigt uit tot een gezonde onderbreking van het dagelijks leven. Of je nu TV kijkt, leest of ontspant, de relax overtuigt door zijn functionaliteit en comfort.

DEMO MODEL - UITVOERING IN LEDER ZWART -  € 2.190                                           -) PROMO 1.810

BETA

Het bewijs dat comfort en elegantie hand in hand kunnen gaan. Als je eenmaal zit, is ontspanning het enige mogelijke resultaat! Deze 3-motorige relaxfauteuil beschikt over een elektrisch verstelbare rugleuning en voetsteun, handmatig verstelbare hoofdsteun én de hartbalanspositie!

DEMO MODEL - UITVOERING IN BULL ANTRACIET -  € 1.790                                          -) PROMO € 1.480

KAPPA
 

De toekomst van minimalistisch comfort is gearriveerd! Je zult verrast zijn hoe warm en tevreden je je voelt bij dit opvallende model. Deze 4-motorige relaxfauteuil beschikt over een elektrisch verstelbare rugleuning en voetsteun, elektrisch verstelbare hoofdsteun én de hartbalanspositie!

DEMO MODEL - UITVOERING IN LEDER ZWART -  € 2.365                                           -) PROMO € 1.955

SIGMA

Deze verfijnde relaxzetel combineert luxe met functionaliteit, waardoor het een onmisbare toevoeging is aan jouw interieur. Met zijn twee motoren biedt de relaxzetel een volledig aanpasbare ervaring, waarbij je de rugleuning en voetensteun naar wens kunt verstellen. De manueel verstelbare hoofdsteun zorgt voor extra ondersteuning. Draadloos en voorzien van een afneembare batterij, biedt deze relaxzetel ultieme vrijheid en gemak. Het bijpassende hoofdkussen voegt extra comfort toe. De metalen draaivoet maakt het mogelijk om de relaxen 300° te draaien, met een ingebouwde stopfunctie voor de veiligheid.

DEMO MODEL - UITVOERING IN STOF LICHT GRIJS -  € 1.525                                          -) PROMO € 1.260